Nyhed på vej fra HarperCollins: GADEN UDEN NAVN af Søren & Lotte Hammer

Pressemeddelelse

I krig er det svært at skelne ven fra fjende

GADEN UDEN NAVN er tredje bind i serien VENNER OG FJENDER, der udspilles i årene 1939-45. Vi følger en dansk-jødisk kvinde fra København og en dansk-tysk mand fra Grænselandet og deres rejse gennem krigens brændpunkter.

I andet bind følger vi den dansk-jødiske Kassandra fra København, der besøger sin adelige familie i Polen, da Tyskland invaderer landet, og Kassandra ingen mulighed har for at vende hjem til Danmark. Hun lever et år under feu­dale forhold i den russiskbesatte del af Polen, indtil Tyskland invaderer Sovjetuni­onen. Derefter bliver hun sendt til Den Jødiske Ghetto i Warszawa.

I dette tredje bind indespærres Kassandra og hendes bror Alexander i Den Jødiske Ghetto i Warszawa, hvor Peter, som SS-officer, har ansvar for udbygning og vedligeholdelse af ghettomuren.

De to indleder et forhold, og de involveres i en jødisk modstandsgruppe, der blandt andet smugler medicin til ghettoen. Gruppen bliver sprængt og snart jages Kassandra af Gestapo overalt i Warszawa.​

OM BOGEN:

Vejl. pris 249,95
Kategori: Roman
Udgivelsesdato: 3. juni 2020
Sider: 320
ISBN: 97887719156966

OM FORFATTERNE:

SØREN & LOTTE HAMMER er et dansk søskendepar, som siden 2010 har været fuldtidsforfattere. De har sammen udgivet 11 romaner, heraf 10 krimier og den selvstændige roman Rosa i 2016. Deres krimier er udkommet i 22 lande, og filmrettighederne er solgt.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230