Nyhed på vej fra HarperCollins: FRYGTELIGE FASTER af David Walliams

Pressemeddelelse

En bog om et venskab, der overvinder alt - og om børn, der må tage sagen i egen hånd, når de voksne svigter

Da Stella besøger London med sine forældre, Lord og Lady Saxby, har hun ingen idé om, at hendes liv er i fare. Da hun tre måneder senere vågner fra koma, er det kun faster Alberta, der kan fortælle, hvad der

er sket. Hendes forældre døde i trafikuheldet, og nu er Stella den eneste arving til Saxby Hall. Men Stellas frygtelige faster Alberta og hendes kæmpe ugle vil gøre alt for at få fingre i ejendommen. Heldigvis har Stella en hemmelighed – et lidt uhyggeligt, hemmeligt våben i ærmet.

David Walliams bøger er hysteriske morsomme, hæsblæsende og rørende, og flere af hans bøger er filmatiseret eller opført som teaterforestilling, her-iblandt FRYGTELIGE FASTER.

Hans mål med bøgerne er at inspirere og opfordre børn til at læse selv eller få dem til at bede deres forældre læse højt for dem, og på den måde åbne porten ind til læsningens verden. Perfekt til oplæsning fra 6-8 år og selvlæsning fra 9 år.

Mere end 2 millioner solgt i Storbritannien i 2018

David Walliams udkom sidste år med Gangster Farmor og Øv, far! der har været på bestsellerlisten adskillig uger siden udgivelsen.

Vejl. pris 149, 95
Kategori: Skønlitteratur
Genre: Roman
Udgivelsesdato: 2. april 2019
Format: Indbundet
Sider: 416
Oversætter: Kim Langer
ISBN: 9788793400818

Relaterede billeder