Nyhed på vej fra HarperCollins: ET SPLITSEKUND af Mhairi McFarlane

Nyheder

En historie om kærlighed, venskab og hemmeligheder

Eve, Justin, Susie og Ed har været venner lige siden teenageårene. Nu, hvor de er i 30’erne, er deres forhold tættere end nogensinde, de obligatoriske pubaftener om torsdagen er hellige, og Eve er stadig hemmeligt forelsket i Ed. Hun burde måske være kommet videre med sit liv, men hun kan ikke lade være med at tænke på det, der kunne have været. Og hun ved, at Ed også stadig tænker på det. Men så, på et splitsekund, ændrer deres liv sig for altid.

Efterdønningerne vender op og ned på Eves tilværelse. Da nogle overraskende hemmeligheder kommer frem, begynder hun at spekulere på, om hun egentlig kendte sine venner så godt, som hun troede. Da en person fra fortiden dukker op i hendes liv igen, tager Eves fremtid en overraskende ny retning.

"Det siges, at alle kærlighedshistorier begynder i et
givent øjeblik. Hvad nu, hvis det øjeblik var netop i går aftes?" - Et splitsekund

OM BOGEN:

Vejl. pris 199,95 
Kategori: RomCom
Udgivelsesdato: 17. august 2021
Sider: 416
ISBN: 9788771918052

OM FORFATTEREN:

MHAIRI MCFARLANE født i Skotland i 1976. Hun har læst engelsk på University of Manchester, og efter en periode, hvor hun arbejdede som journalist, skriver hun nu bøger på fuld tid. Hendes debut roman er HarperCollins' bedst sælgende e-bog til dato. "Et splitsekund" er McFarlanes syvende bog på dansk.

Besøg Mhairi McFarlanes hjemmeside her: 

For mere information kontakt: 
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk 
+ 45 29254230

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til melina.larsen@harpercollins.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst