Nyhed på vej fra HarperCollins: EN HUN-DJÆVELS DØD af Fay Weldon

Pressemeddelelse

Hun er tilbage!

De fleste kender Fay Weldon som forfatteren til En hun-djævels bekendelser, en roman, der satte Weldons særlige form for spiddende kønssatire på det litterære landkort. Historien om den utiltrækkende Ruths hævntogt på sin mand og hans kønne elskerinde er senere blevet filmatiseret af Hollywood og var med til at etablere Fay Weldon som bestsellerforfatter og som en af verdens førende skildrere af kvindeliv. 

På grund af sit fokus på kvindeliv og kønsproblematikker er hun ofte blevet sat i forbindelse med feminisme, selvom hun i snart mange år har været på kant med førende feministiske debattører.

OM BOGEN:

Vejl. pris 249,95
Kategori: Skønlitteratur
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 7. November 
Sider: 352
Oversætter Anna Bridgewater
ISBN: 9788771916683

Ruth Patchett, den oprindelige hundjævel, er nu 84 år gammel og klar til at trække sig tilbage. Hun har arbejdet utrætteligt på at holde fast i sejren fra dengang: kvinderne på sejrsskamlen, mænd som de underdanige. Nu er hun træt. Hendes mission er fuldført. Magtens fakkel skal gives videre.

Men hvem kan samle den op? Valerie Valeria, hot-shot millennial og Ruths personlige assistent, er i hvert fald klar og mere end ivrig efter at sætte sig i førersædet ...

OM FORFATTEREN:

Fay Weldon er født i 1931 i England, og hun kommer fra en familie med forfattertraditioner. Weldon voksede op i New Zealand, hvor hendes far fungerede som læge, men efter forældrenes skilsmisse flyttede hun som 14-årig sammen med sin mor og søster tilbage til England. Hun har læst økonomi og psykologi på University of St Andrews i Skotland. Fay Weldon har skrevet mere end 25 romaner og novellesamlinger.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
Melina.Larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230

Relaterede billeder