Nyhed på vej fra HarperCollins: DØDFUNDEN af Gretelise Holm

Pressemeddelelse

Domestic noir møder moderne samtidsroman

Søndag den 16. september 2018 bliver antropologen og samfundsforskeren Ellinor Green, 62 år, fundet død i sit hjem i Vanløse, og dødsårsagen kan ikke umiddelbart fastslås.

Ellinor Green kunne have haft mange grunde til at føle sig træt af livet: En datter, som er besat af en usund kostdille og har slået hånden af sin mor, en søn, der er i frit socialt fald som hadefuld tastaturkriger, en ægtemand, som bedrager hende, og en chef, som lige har fyret hende.Var det hele blevet for meget for Ellinor? Eller var Ellinor blevet for meget for en anden?

I forsøget på at finde svar tager romanen læserne med på en rundtur i nogle af det moderne livs sære kroge.

Gretelise er tilbage med ny spændingsroman - hendes første i et årti.

DØDFUNDEN er et forsøg på at gå nye veje inden for spændingsgenren, som i de seneste år har været præget af voldsomme hændelser og ekstreme forbrydelser.

I DØDFUNDEN møder domestic noir den aktuelle sædeskildring. Er der overhovedet begået en forbrydelse?

OM BOGEN:
Vejl. pris 249,95
Kategori: Spændingsroman
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 17. september
Sider: 256
ISBN: 9788771916669

OM FORFATTEREN:

Gretelise Holm har arbejdet som journalist på bl.a. Børsen, Berlingske Tidende og Politiken, siden hun var 17 år. I 1980 modtog hun Poul Henningsen-prisen for sin indsats inden for social journalistik. Hun har været lektor og prorektor for Danmarks Journalisthøjskole. Ved siden af sit journalistiske virke har hun opbygget et stort skønlitterært forfatterskab og er en af landets mest populære krimi-forfattere.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230

Relaterede billeder