Nyhed på vej fra HarperCollins: DET FALSKE VIDNE af Karin Slaughter

Nyheder

En selvstændig thriller

Leigh Collier har knoklet hårdt for at opbygge noget, der ligner et normalt liv. Hun har et godt job som forsvarsadvokat, hendes datter klarer sig godt i skolen, og selv hendes skilsmisse er forløbet forholdsvist civiliseret. Hendes liv er lige akkurat så almindeligt, som hun altid har håbet, det ville blive.

Men Leighs helt almindelige liv dækker over en barndom, der langt fra var almindelig. En barndom, der var skæmmet af hemmeligheder, ødelagt af svigt og i sidste ende flået i stykker af en knusende voldshandling.

Og så lander en sag på hendes skrivebord. Hun skal forsvare en mand, der er anklaget for voldtægt. Det er den mest højprofilerede sag, hun nogensinde har haft – en sag, der kan ændre hele hendes karriere, hvis hun vinder. Men da hun møder den sigtede, går det op for hende, at det ikke er et tilfælde, at han har valgt hende som sin advokat. Hun kender ham. Og han kender hende. Mere afgørende er dog, at han ved, hvad der skete tyve år tidligere – og hvorfor Leigh har brugt to årtier på at flygte.

Hvis hun ikke kan få ham frikendt, står hun til at tabe meget mere end sagen. Den eneste, der kan hjælpe, er hendes lillesøster Callie, som hun ikke længere har nogen kontakt med – og hun er det sidste menneske, Leigh har lyst til at bede om hjælp. Men pludselig har hun ikke andre muligheder ...

OM BOGEN:

Vejl. pris: 299,95 
Kategori: Spændingsroman
Udgivelsesdato: 5. oktober 2021
Sider: 608
Oversætter: Henrik Enemark Sørensen
ISBN: 9788771918687

OM FORFATTEREN:

Karin Slaughter's bøger udkommer i 120 forskellige lande, og de har solgt i mere end 35 millioner eksemplarer. Hendes 20 romaner tæller Grant County- og Will Trent-serierne såvel som den Edgar-nominerede Hævntørst og New York Times-bestsellerne De smukkeste, Den gode datter, Brudstykker, Den sidste enke og De tavse kvinder.

Besøg Karin Slaughters hjemmeside her.

Besøg HarperCollins Danmarks presserum her.

For mere information kontakt: 
Alice Krogh Scott, Presse DK
alice.scott@harpercollins.dk
+ 45 21439583

I tilfælde af problemer med at downloade materiale, send da en mail til alice.scott@harpercollins.dk. Så sørger jeg for, at du får det hurtigst muligt.

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst