Nyhed på vej fra HarperCollins: DEN MAGISKE BOGHANDEL af Anna James

Nyheder

Et magisk eventyr til at glæde fantasien.

Elleveårige Tilly har boet ovenpå sine bedsteforældres boghandel, lige siden hendes mor forsvandt, kort efter hun blev født. Ligesom resten af familien elsker Tilly at flygte ind i siderne på sine yndlingshistorier.

En dag opdager Tilly, at figurer fra klassiske børnebøger dukker op i boghandlen gennem den magiske ’bogvandring’ – de træder ud af siderne og ind i virkeligheden!

Sammen med Anne fra Grønnebakken og Alice i eventyrland begiver Tilly sig nu ud på en jagt på sandheden om, hvad der egentlig skete med hendes mor for alle de år siden, og hun får brug for alt sit mod, når hun træder ind i en verden fuld af eventyr og ukendte farer.

Pages & Co. er første bind i en planlagt trilogi.

OM BOGEN:

Vejl. pris 149,95
Kategori: Børnebog
Udgivelsesdato: 1. september 2020
Sider: 396
ISBN: 9788771917406

OM FORFATTEREN:

ANNA JAMES forfatter og journalist, og bor i London. Anna har arbejdet som Book News Editor ved The Bookseller magazine og som litterær redaktør ved Elle UK. Hun har skrevet for The Pool, The LA Times, The Financial Times og The Independent, og hun har en YouTube-kanal for bogelskere, som hedder A Case For Books. Herudover har hun været med til at grundlægge YA Salon i London.

For mere information kontakt: 
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk 
+ 45 29254230

Relaterede billeder