Nyhed på vej fra HarperCollins: DEN GRÆNSELØSE HJERNE af Jo Boaler

Pressemeddelelse

Lev livet uden begrænsninger!

Fra det øjeblik vi starter i skole som børn, fodres vi med en tanke om, at vore hjerners kapacitet allerede har en given størrelse. Det siges, at vi er disponeret for at kunne lære bestemte ting, og må gå glip af andre.

Denne programmering følger os langt ind i voksenalderen, hvor vi tilsyneladende accepterer, at “min hjerne dur ikke til matematik” eller ”jeg er ikke kreativ” og lignende misforståelser. Men det passer ikke!

Og denne destruktive tankegang påvirker os i en sådan grad, at vi ikke tør begive os ud på nye, ukendte rejser, hvorved vi for evigt begrænser vores potentiale og dermed vores livsbane.

Professor ved Stanford University, forfatter og velanset underviser i matematik Jo Boaler, har gennem de sidste mange år forsket i, hvilken effekt vores opdragelse og fordomme har på vores indlæring. I Limitless Mind efterprøver hun disse myter, og hun afdækker de seks nøgler, som kræves for at låse op for vores grænseløse læringspotentiale. Hendes forskning viser, at de, som opnår stor personlig succes, ikke nødvendigvis gør det på grund af en genetisk fordel, men ganske enkelt på grund af deres kendskab til nøglerne. Boaler viser, at vores hjerner ikke er statiske, men tværtimod i høj grad i stand til at ændre sig, vokse, tilpasse og genstarte.

Drømmer du om at være god til matematik? At lære et nyt sprog? At spille guitar? Skrive en bog? Den enkle sandhed er, at alle på et hvilket som helst tidspunkt i deres liv er i stand til at lære alt, og at det er måden, hvorpå vi tilgår læring, som definerer, hvor langt vi kan nå.​

OM BOGEN:

Vejl. pris 249,95
Kategori:Krop & Sind
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 15. maj 2020
Sider: 300
Oversætter: Dorte Klyvø
ISBN: 9788771916898

OM FORFATTEREN:

JO BOALER er professor ved Institut for Uddannelse og Ligestilling ved Stanford University og fakultetsleder af youcubed- en undervisningsressource for mere end 230 million elever. Hun har tidligere udgivet flere lærebøger om matematik og undervisning såvel som utallige artikler om disse emner i bl.a. New York Times, TIME magazine, The Telegraph, The Atlantic, The Wall Street Journal, og mange flere. Boaler bor i Stanford, Californien.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk

+ 45 29254230