Nyhed på vej fra HarperCollins: BREVET I BOGBUSSEN af Eli Åhman Owetz

Nyheder

Kan man finde kærligheden i en bogbus?

Set udefra har Malin alt, hvad man kan ønske sig, men hun er ikke lykkelig. Hendes ægteskab er præget af rutine, hun savner nærhed og en at tale rigtigt med. For hende er det ugens højdepunkt, når bogbussen kommer til byen, og hun kan sætte sig hjemme med en roman og flygte et par timer fra virkeligheden.

 Erik er netop flyttet fra Stockholm til det idylliske Roslagen efter at have stået ved en korsvej. I en bog, han låner i bogbussen, finder han helt tilfældigt nogle sider, der er revet ud af en notesbog. De håndskrevne ord om sorg og længsel gør ham nysgerrig. Hvem er den kvinde, som har skrevet dem?

En anonym brevveksling med bogbussen som omdrejningspunkt går i gang. Langsomt vokser der stadigt stærkere følelser frem mellem to mennesker, som åbner sig for hinanden. Men kan man virkelig forelske sig i en, som man bare har skrevet med? Og hvordan ved man, om det er i orden at sætte alt på spil for sine følelser?

 

OM BOGEN:

Vejl. pris 249,95 
Kategori: Skønlitteratur
Udgivelsesdato: 8. februar 2021
Sider: ca. 350
ISBN: 9788771918007

OM FORFATTEREN:

ELI ÅHMAN OWETZ er 58 år gammel og arbejdede som journalist i mere end 25 år,
inden hun udgav sin første bog – Anna-Lisas Antik i 2013. Siden er det blevet til i alt 7
bøger, hvoraf Brevet i Bogbussen er den første på dansk. Bogen vandt sølv som Årets Bog 2020 i
Sverige

For mere information kontakt: 
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk 
+ 45 29254230

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til melina.larsen@harpercollins.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

Relaterede billeder