Nyhed fra HarperCollins: DET RENE GULD af Karin Slaughter og Lee Child

Pressemeddelelse

Dobbelt så meget ballade! Dobbelt så meget drama!

En Jack Reacher og Will Trent-kortroman fra to af verdens mest læste krimiforfattere 

Will Trent er undercover på Fort Knox. Hans opgave: at undersøge et toogtyve år gammelt mord. Hans mistænktes navn: Jack Reacher. Jack Reacher er i Fort Knox på sin egen mission: at fælde et farligt netværk af kriminelle, som opererer i hjertet af USA's militær. Og nu er Will Trent pludselig trådt ind på scenen.

Men der er en endnu større sammensværgelse i gang - en, som hverken GBI-agenten eller den tidligere militærpoliti-officer har gennemskuet - og den eneste mulige strategi for Jack Reacher og Will Trent er nu at lægge kortene på bordet og arbejde sammen.

Hvis de kan ...

Ekstra eksklusivt indhold:

  • Hilsen fra Karin Slaughter og Lee Child
  • Q&A med Will Trent
  • Will Trents GBI-file
  • Prolog samt 1. kapitel Karin Slaughters Den Sidste Enke (udk. 10. oktober 2019)


”Endnu en gang trækker Karin Slaughter mig igennem hele følelsesregistret.- Sara Blædel

"Jeg ville følge hende overalt"- Gillian Flynn

OM BOGEN:

Vejl. pris 49,95
Kategori: Krimi
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 2. september
Sider: 144
Oversætter Henrik Enemark Sørensen
ISBN: 9788771916621

OM FORFATTERNE:

Karin Slaughter er en af verdens mest populære og anerkendte forfattere. Hendes bøger udkommer i 120 lande og har solgt mere end 35 millioner eksemplarer. Hendes 19 romaner tæller Grant County- og Will Trent-serierne såvel som den Edgar-nominerede Hævntørst og New York Times-bestsellerne De smukkeste, Den gode datter og Brudstykker, hvoraf sidstnævnte får premiere som serie på Netflix i 2020. Karin Slaughter står bag Save the Library-projektet - en nonprofit organisation, der er etableret til støtte for biblioteker og biblioteksundervisningsprogrammer. Slaughter er født i Georgia og bor i Atlanta, USA.

Lee Child har solgt mængder thrillers over hele verden. Han blev født i Coventry i UK og voksede op i Birmingham, men bor nu i New York. Han er forfatter til bøgerne om Jack Reacher, en eks-politibetjent med ry for at gå egne veje, og det siges, at der sælges en Jack Reacher-thriller et eller andet sted i verden hvert 9. sekund! Jack Reacher har også fundet vej til biograflærredet i skikkelse af Tom Cruise. Childs bøger topper bestsellerlisterne, og de er solgt i mere end 100 millioner eksemplarer.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
Melina.Larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230

Relaterede billeder