Nyhed fra HarperCollins: ÆG - alt hvad du behøver at (h)vide af Christopher Sjuve

Pressemeddelelse

Hvem kom først - hønen eller ægget?

Ægget eller hønen stammer oprindeligt fra Indien, men hvordan er det gået til, at det lille jungledyr med meget dårlige flyveegenskaber, er blevet sådan en populær spise verden over? Og hvordan har det fundet vej til danskernes spisebord?

Ægget åbner alle døre til kulinarisk nydelse. Hvordan ville den kulinariske verden se ud uden ægget? Ægget er årsagen til, at vi bl.a. kan lave pande-kager, mayonnaise, kager, brød, béarnaise, churros, soufflées, pasta og quiche ... Æg er livet.

I ÆG - ALT HVAD DU BEHØVER AT (H)VIDE fortælles historien om hønen og ægget med masser af både bløde og hårde fakta som: 
Hvor mange æg lægger en høne på et år?
Hvor mange æg spiser vi om året?
Hvor mange høns er der i Danmark?
Hvornår og hvorfor kom ægget til Danmark?
Kort sagt: ALT om æg!

Bogen indeholder også 85 opskrifter på retter med æg.

Mød Christopher Sjuve til Bogforum d. 28. oktober, når han sammen med kogebogsforfatter Jessica Frej og forfatter Lone Theils taler om nordisk hverdagsmad på Bella-scenen.

Pressen skrev om ALT BLIVER BARE BEDRE MED BACON:

”Hylder det røgede saltede svinebryst på den mest vulgære vis” – Politiken

”Den måske sandeste titel i hele bogsæsonen” - Jyllandsposten

Vejl. pris 199,95

Rabat B

Varegruppe: 721

Kategori: Non Fiction

Genre: Kogebøger

Imprint: HarperCollins

Udgivelsesdato: 1. oktober 2018

Format: Hardcover

Sider:

Mål: 210x260x24mm

Oversætter: Kamilla Pontoppidan Haderup

ISBN: 9788771915204

ISBN e-bog:

Relaterede billeder