Nyhed fra HarperCollins: ÆG - alt hvad du behøver at (h)vide af Christopher Sjuve

Pressemeddelelse

Hvem kom førs - hønen eller ægget?

Ægget eller hønen stammer oprindeligt fra Indien, men hvordan er det gået til, at det lille jungledyr med meget dårlige flyveegenskaber, er blevet sådan en populær spise verden over?

Ægget åbner alle døre til kulinarisk nydelse. Hvordan ville den kulinariske verden se ud uden ægget? Ægget er årsagen til, at vi bl.a. kan lave pande-kager, mayonnaise, kager, brød, béarnaise, churros, soufflées, pasta og quiche ... Æg er livet.

I ÆG - ALT HVAD DU BEHØVER AT (H)VIDE fortælles historien om hønen og ægget med masser af både bløde og hårde fakta som:

Hvor mange æg lægger en høne på et år?

Hvor mange æg spiser vi om året?

Hvor mange høns er der i Danmark?

Kort sagt: ALT om æg!

Bogen indeholder også 85 opskrifter på retter med æg.

Pressen skrev om ALT BLIVER BARE BEDRE MED BACON:

”Hylder det røgede saltede svinebryst på den mest vulgære vis” – Politiken

”Den måske sandeste titel i hele bogsæsonen” -  Jyllandsposten

Vejl. pris 199,95

Rabat B 

Varegruppe: 721

Kategori: Non Fiction 

Genre: Kogebøger 

Imprint: HarperCollins 

Udgivelsesdato: 1. oktober 2018 

Format: Hardcover 

Sider:

Mål: 210x260x24mm

Oversætter: Kamilla Pontoppidan Haderup

ISBN: 9788771915204

ISBN e-bog: