NETOP UDKOMMET: CELLISTEN af Daniel Silva

Nyheder

Uhyggeligt aktuel thriller med den legendariske kunstkonservator og spion Gabriel Allon

Cellisten indledes med denne skræmmende aktuelle begrebsforklaring fra Oxford Dictionary: "Kleptokrati: En herskende magt eller orden bestående af tyve."

 

Da en russisk milliardær bliver udsat for et giftdrab, starter en farlig rejse for Gabriel Allon – tværs over Europa på jagt efter en musikalsk virtuos, som muligvis besidder nøglen til sandheden om vennens død.

Det komplot, som Allon graver frem, fører ham til hemmelige kanaler af penge og indflydelse, som rører ved selve hjertet af det vestlige demokrati og truer den globale ordens stabilitet.

 

”Hvidvask af russiske penge, stormløb på den amerikanske kongres og covid-19 er

hovedingredienser i amerikanske Daniel Silvas nyeste politiske spændingsroman.” ⭐⭐⭐⭐⭐

- Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg

 

"Årets bedste spionhistorie" – Bob Woodward

 

Daniel Silva har vundet en lang række priser og er bedst kendt for sin mangeårige serie af spændingsromaner om Gabriel Allon, hvoraf følgende er udkommet på dansk hos HarperCollins: Den engelske spion, Den sorte enke, Spionernes hus, Den anden kvinde, Den fremmede pige og Den hemmelige orden.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 22. februar 2022
Genre: Spændingsroman
Vejl. pris: 299,95
Format: Indbundet
Sider: 432
ISBN: 9788771919080

OM FORFATTEREN:

Daniel Silva forlod sit job som journalist på CNN for at leve af sit forfatterskab. Siden da har hans bøger ligget nummer et på New York Times' bestsellerliste og mange andre internationale bestsellerlister. Hans bøger er oversat til mere end 30 sprog og udkommer i hele verden. 

 

For mere information kontakt: 
Cathrine Hedegaard, presse DK
cathrine.hedegaard@forlagetfalco.dk
+ 45 31 16 46 47

 

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til cathrine.hedegaard@forlagetfalco.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst