"Når drømmen bliver til virkelighed" af Sofia Fritzson

Pressemeddelelse

Nu udkommer første del i serien Søstrene og kærligheden af Sofia Fritzson, der har vundet flere forfatterkonkurrencer i Sverige. Bogen er en romantisk fortælling om drømme, splittede følelser og uventet kærlighed.

Da Melinda Storm overtager familiens slægtsgård, kommer hun et skridt nærmere sin drøm.
Her, i det idylliske Falkenberg, vil hun starte sit eget Bed and Breakfast. Hun vil skabe noget som består, som ikke kommer til at forlade hende – hvis bare hun får banklånet.

Skuespilleren Anton Nylander er Sveriges største Playboy og sladderpressens yndling. Faktisk er han træt af både sin egen karriere og den store opmærksomhed.
Da han møder Melinda, forventer han alligevel, at hun skal adlyde hans mindste vink. Men det gider hun ikke være med til – og så er det han får sin brillante idé.
Spørgsmålet er, om alle mennesker kan finde lykken, uanset hvor sårede de er blevet – og om drømme faktisk kan blive til virkelighed?

OM FORFATTEREN:

Sofia Fritzon (f. 1984) bor sammen med sin mand og tre børn i Örby udenfor Borås i Sverige. Hun har vundet Icakurirens novellekonkurrence i 2012, en konkurrence i serialized fiction udstedt af Dito og Telegram Forlag i 2014 og Harlequins forfatterkonkurrence i 2015. Læs mere om forfatteren på: www.sofiafritzson.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. juni 2017
Vejl. pris: 199,95 kr.
Original titel: När drömmen slår in
Sider: 240
Oversætter: Ulla Stender Kyndlev

Relaterede billeder