Martsnyheder fra HarperCollins: Handlekraftige kvinder og spænding med dansk islæt

Nyheder

harper-marts-.jpg

Marts er lig med forår, og HarperCollins har både store følelser og spænding på programmet i marts - lige til påskeferielæsningen.

Samleren af Daniel Silva: Udkommer 14. marts

Gabriel Allon havde egentlig tænkt sig at trække sig tilbage som spion og koncentrere sig om sin familie og om at restaurere kunst. Men da han bliver bedt om at verificere ægtheden af et Vermeer-maleri, der er dukket op efter et tyveri for mange år siden, træder han alligevel ind i den verden, han ellers ville have forladt. Han slår sig sammen med den danske mestertyv Ingrid Johanson, og de to jagter maleriet fra Venedig til Vesterhavskysten. Maleriet er nemlig en brik i et internationalt spil, der kan ende med at styrte jorden ud i en altødelæggende atomkrig.

Fønikskronen af Kate Quinn og Janie Chang: Udkommer 26. marts

I begyndelsen af 1900-tallet tiltrækker San Francisco alle slags mennesker. Operasangeren Gemma håber at undslippet en ydmygende hemmelighed, brodøsen Suling vil arbejde sig ud af et arrangeret ægteskab og jernbanemagnaten Henry Thornton, der er lige så charmerende, som han er hensynsløs, kommer til at vende op på begge kvinders tilværelse. Hans store trofæ er hans samling af antikviteter, som omfatter den uvurderlige Fønikskrone. De to kvinder opdager, at de har mere til fælles, end de tror, og må arbejde sammen for at redde én, de begge holder af, fra Thorntons hensynsløse kløer. Da San Francisco bliver flået fra hinanden af århundredets jordskælv, bliver både kvinderne og Thornton spredt for alle vinde, indtil Fønikskronen dukker op i Paris fem år senere ... Fønikskronen er en pageturner om venskab, søsterskab og hævnen over en mand, der ikke lader noget stå i vejen for ham.

Ønskedatteren af Anna Sundbeck Klav: Udkommer 28. marts

I august 1950 har Ingrid og Gunnar netop fået nøglerne til Villa Tinsoldat, huset hvor Ingrid tilbragte sine sommerferier som barn. Nu er huset deres, og flytningen fra Stockholm skal være begyndelsen på deres fælles fremtid i Skåne. Gunnar finder sig hurtigt til rette, mens Ingrid stadig søger efter sin mening med livet, selv efter de får datteren Agneta. Ønskedatteren er andet selvstændige bind i Huset i Mölle-serien - en varm, empatisk familiesaga om livets pludselige drejninger og om farerne ved at tie fortiden ihjel.

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst