Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm på vej til udlandet

Nyheder

Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig på vej til udlandet

Forfatteren og debattøren Lisbeth Zornig Andersen og journalist Mikael Lindholm er med deres nyeste thriller Et ubetydeligt mord på vej til udlandet. Bogen, der udkom i danmark d. 6. april, udsendes af HarperCollins i både Sverige og Finland senere på året. Et ubetydeligt mord har i Danmark allerede solgt 1. oplag og trykkes nu i 2. oplag.

Ikke nok med det: til efteråret udsender Amazon Publishing Lisbeth Zornigs biografi Vrede er mit mellemnavn (Anger is my middle name) på det amerikanske marked

OM ET UBETYDELIGT MORD
Da en kvinde på flugt fra sin voldelige eks-mand findes brutalt myrdet, bliver Tessa sat på sagen. Samtidig forsvinder 38 skibscontainere fra det amerikanske militær. Adam Forsberg fra det private sikkerhedsfirma NSP bliver hyret til diskret at spore containerne. Umiddelbart er der ingen sammenhæng mellem drabene i provinsen og det internationale tyveri, men langsomt viser det sig, at sagerne er vævet tæt ind i hinanden. Trådene fører både ind til storpolitik på Christiansborg, rockerforbindelser i Køge og til organiseret kriminalitet i Berlin. Midt i det hele sidder den mystiske Madam, der som en sort edderkop trækker i alle tråde. Tessa får til opgave at lokke hende frem.

OM FORFATTERNE
Mikael Lindholm (f. 1961), finlandssvensk journalist og forfatter. Har arbejdet som politisk reporter, udenrigskorrespondent og chefredaktør på flere landsdækkende medier.

Lisbeth Zornig Andersen (f. 1968), dansk forfatter og debattør, uddannet cand. polit. Lindholm & Zornig debuterede som spændingsforfattere i 2016 med romanen Bundfald , den første i Malene-trilogien. Romanen gik direkte ind på bestsellerlisterne. I 2017 kom opfølgeren Arkimedes og i 2018 Eksodus .

Et ubetydeligt mord er deres fjerde spændingsroman, og den første i en helt ny serie med politikvinden Tessa Højmark som hovedperson.

Relaterede billeder