"Lad stjernerne lede dig til fremgang" af Helene Biehl

Pressemeddelelse

En moderne astrologisk håndbog, der kan hjælpe dig med at nå dine mål i livet. I bogen fortæller astrolog og jurist Helena Biehl også om sin egen livsrejse, hvor hun har anvendt astrologi til at opnå fremgang som iværksætter.

Hvad ville du sige, hvis jeg fortalte dig, at der hver måned og hvert år er en mulighed for at starte forfra inden for forskellige områder i livet, som for eksempel arbejde, kærlighed, hjemme- og familieliv? Og hvad ville du sige, hvis jeg bagefter fortalte dig, at der er en ganske enkelt metode, du kan følge, for at udnytte muligheden fuldt ud? - citat fra bogen.

Længes du efter at få et rigere liv, mere energi eller en helt ny karriere? Lad stjernerne lede dig til fremgang er en moderne astrologisk guide for alle, der vil have mere ud af livet. Se hvordan stjernetegnene påvirker os i hverdagen og arbejdslivet, hvilke himmellegemer, der sætter skub i karrieren, og hvornår det ifølge stjernerne er det rigtige - og forkerte - tidspunkt at tage det store skridt.

Helena Biehl beskriver konkret, hvordan du bedst bruger nymånens fornyende kraft, solens stærke energier, Mars’ handlekraft og den lykke, som Jupiter og Venus fører med sig. Men også hvad du bør undgå, når Merkur står i retrograd, og hvad du kan forvente, når Saturn passerer de forskellige soltegn. Hun fortæller også om sin egen rejse i livet og giver eksempler på, hvordan hun selv har brugt astrologi til at nå sine mål.

Bogen indeholder masser af inspiration, råd og tips samt lister over datoer for, hvornår de forskellige himmellegemer påvirker os på forskellige måder – helt frem til 2040’erne.

OM FORFATTEREN:

Helene Biehl er uddannet jurist, forfatter til flere bøger og har i 20 år fulgt med i, hvordan planeterne påvirker vores liv. Hun arbejdede med jura i 10 år, før hun besluttede sig for at skifte spor. I dag arbejder hun som astrolog for det svenske magasin Amelia og skriver astrologi-bloggen ”Helenas Horoskop”. Hun har opnået succes i Sverige med sin blanding af astrologi, rådgivning og iværksætteri og hendes blog har omkring 50.000 månedlige læsere. Helena Biehl bor i Stockholm.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 2. januar 2017
Vejl. pris: 199,95 kr.
Original titel: Låt stjärnorna leda dig till framgång
Sider: 334
Oversætter: Lene Støvring

Relaterede billeder