"Klonerne - sagaen om Talon" af Julie Kagawa (Bind 4)

Pressemeddelelse

Fjerde bind i den internationale bestsellerforfatter Julie Kagawas populære fantasy-serie, der foregår i en moderne verden, hvor drager går rundt i blandt os, gemt i menneskekroppe.

Den unge drage Ember Hill troede aldrig, at hun skulle blive forelsket – allermindst i Garret Xavier Sebastian, som er et menneske og tidligere dragedræber.

Da Garret dør, er det et tab af dimensioner. Med hans død afsløres et omfattende forræderi. Intet hun vidste om drageorganisationen Talon har været sandt. Det være sig om menneskene, oprørerne, og om sig selv – og hvad hun er i stand til at gøre og føle.

Midt i den dybeste sorg, sværger Ember, at hun vil kæmpe med oprørerne og dragedræberne i Sankt George-ordenen – og mod sin egen tvillingebror Dante, Talons nye leder, som vil slippe den største trussel, som drageverdenen endnu har set, løs.

Sagaen om Talon er en planlagt serie på i alt fem bind. Første bind, Dragerne, udkom på dansk i maj 2016 og sidste bind forventes at udkomme i 2018.


OM FORFATTEREN:

Julie Kagawa (f. 1982) er en amerikansk forfatter, der gang på gang topper New York Times bestsellerliste med sine bøger. Hun er født i Sacramento, Californien, men flyttede til Hawaii med sin familie, da hun var ni år. I dag bor hun i Louisville, Kentucky, med sin mand. Hun debuterede i 2010 og har siden skrevet over 17 bøger, blandt andet den populære saga om Iron Fey, der udkommer på dansk over sommeren 2017. Læs mere om forfatteren på www.juliekagawa.com


OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. august 2017
Vejl. pris: 149,95 kr.
Original titel: Legion
Sider: 384
Oversætter: Sidsel Jacobsen

Relaterede billeder