"Kærlighed på åbent hav" af Samanta Olofsdotter

Pressemeddelelse

Kærlighed på åbent hav er en kærlighedshistorie mellem to kvinder i 1800-tallet. En romantisk og sensuel fortælling om forbudte lyster, hemmeligheder og drømmen om frihed.

Hendes tanker kredsede om de følelser, hun så længe havde længtes efter, men som nu overvældede hende. Det bør ikke være sket på denne måde. Det skulle have været sket på en anden måde, med en helt anden kvinde, et helt andet sted. Alligevel glødede hendes krop ved tanken om Petras blik, hænder og søgende mund.

Året er 1849. Hertuginde Henrietta af Krusenlund er på vej for at besøge sin barndomsven og første kærlighed, Grevinde Florine. De har ikke set hinanden i ti år, men minderne om Florines læber bor stadig i Henrietta.

På skibet møder Henrietta kahytsdrengen Petter, og hun opdager hurtigt, at der under den slidte og alt for store skjorte skjuler sig en kvindes hjerte. Petra, som er Petters rigtige navn, vil have frihed - hun vil ikke være fanget af forventningerne til sit køn.

Der opstår hurtigt lidenskabelige følelser mellem de to kvinder, og på havets rullende bølger begynder kærligheden at spire. Samtidigt lever drømmen om Florine stadig videre. For hvad ønsker grevinden selv? Henrietta selv er splittet - for hvem skal hun vælge?


OM FORFATTEREN:

Samanta Olofsdotter er et pseudonym for en etableret og anerkendt svensk forfatter med mange bøger bag sig. Dette er forfatterens første bog under dette pseudonym.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. november 2016
Vejl. pris: 199,95 kr.
Original titel: Kärlek på öppet hav
Sider: 208
Oversætter: Lene Støvring

Relaterede billeder