"Jernkongen - sagaen om Iron Fey" af Julie Kagawa (Bind 1)

Pressemeddelelse

På foranledning af de danske læsere udkommer nu Julie Kagawas prisbelønnede saga om Iron Fey for første gang på dansk. Serien har solgt over 1 million eksemplarer, har ligget på toppen af flere bestsellerlister og er udgivet i over 20 lande.

Meghan Chase har en hemmelig skæbne; en skæbne som hun aldrig havde forestillet sig. Lige siden hendes far forsvandt for øjnene af hende for 10 år siden, har hun følt, at hun var lidt forkert. Hun har ikke rigtig passet ind, hverken i skolen eller derhjemme.

Da en mørk fremmed begynder at holde øje med hende – og hendes bedste ven pludselig bliver mærkeligt overbeskyttende, ved hun at noget er galt. Men hun kunne aldrig have gættet sig til sandheden – at hun er datter af en mystisk elverkonge, og at hun er en brik i et større magtspil. Nu har hun et valg; hvor langt vil hun gå for at redde dem hun elsker, og for at stoppe en ondskab, som intet magisk væsen nogensinde har vundet imod.

Intet har heller forberedt hende på, at hun vil stå ansigt til ansigt med sit livs kærlighed, en ung prins, som hellere vil se hende død, end at lade hende røre hans iskolde hjerte.

Jernkongen er første bind i sagaen om Iron Fey. Serien er på i alt fire bind og de tre næste udkommer i henholdsvis juli, august og september 2017.


OM FORFATTREN:

Julie Kagawa (f. 1982) er en amerikansk forfatter, der gang på gang topper New York Times bestsellerliste med sine bøger. Hun er født i Sacramento, Californien, men flyttede til Hawaii med sin familie, da hun var ni år. I dag bor hun i Louisville, Kentucky, med sin mand. Hun debuterede i 2010 og har siden skrevet over 17 bøger, blandt andet Sagaen om Talon, hvoraf de tre første bind er udkommet på dansk i 2016-2017. Fjerde bind i Talon-serien udkommer til august 2017. Læs mere om forfatteren på www.juliekagawa.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. juni 2017
Vejl. pris: 99,95 kr.
Original titel: The Iron King
Sider: 363
Oversætter: Sidsel Jacobsen

Relaterede billeder