"Jerndronningen - sagaen om Iron Fey" af julie Kagawa (Bind 3)

Pressemeddelelse

Tredje bind i Julie Kagawas prisbelønnede saga om Iron Fey. En eventyrlig fortælling om den unge pige Meghan, der er halvt menneske og halv prinsesse af lysalfernes hof. Serien har solgt over 1 million eksemplarer og er udgivet i over 20 lande.

Meghan Chase troede, at det var overstået. At hendes tid blandt alferne i landet Aldrigaldrig var ovre – at de valg hun havde været tvunget til at tage, de ofre hun havde bragt for at redde dem hun elsker, var historie. Men en storm nærmer sig.

En hær af jernalfer vil trække hende tilbage ind i konflikten; trække hende væk fra den forviste prins, som elsker hende, og som har svoret at blive ved hendes side. Stormen vil føre hende ind i en konflikt så stor, at hun ikke tror, at hun vil kunne overleve den. Og denne gang, er der ingen vej tilbage!

Sagaen om Iron Fey er på i alt fire bind. Første bind udkom på dansk den 1. juni, andet bind udkom den 3. juli og sidste og fjerde bind udkommer den 1. september 2017.


OM FORFATTEREN:

Julie Kagawa (f. 1982) er en amerikansk forfatter, der gang på gang topper New York Times bestsellerliste med sine bøger. Hun er født i Sacramento, Californien, men flyttede til Hawaii med sin familie, da hun var ni år. I dag bor hun i Louisville, Kentucky, med sin mand. Hun debuterede i 2010 og har siden skrevet over 17 bøger, blandt andet Sagaen om Talon, hvoraf de tre første bind er udkommet på dansk i 2016-2017. Fjerde bind i Talon-serien udkommer den 1. august 2017. Læs mere om forfatteren på www.juliekagawa.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. august 2017
Vejl. pris: 149,95 kr.
Original titel: The Iron Queen
Sider: 400
Oversætter: Sidsel Jacobsen

Relaterede billeder