"Jerndatteren - sagaen om Iron Fey" af Julie Kagawa (Bind 2)

Pressemeddelelse

Jerndatteren er andet bind i Julie Kagawas prisbelønnede og populære saga om Iron Fey. Serien har solgt over 1 million eksemplarer, er udgivet i over 20 lande og har ligget på toppen af flere bestsellerlister.

"Et løfte til en prins fik mig til at vende tilbage til landet Aldrigaldrig, og nu er jeg blevet taget til fange.
Tiden fungerer ikke her som i den menneskelige verden, og måske viser det sig, når jeg tager herfra, at der faktisk er gået hundrede år, og hele min familie og alle mine venner for længst er døde.
Tanken skræmmer mig, men det kan ikke hjælpe noget, for der er en krig imellem Lys- og Mørkehoffet, og jeg står midt imellem de to dødsfjender.
Jeg hedder Meghan Chase, og her er min fortælling."

Som halvt menneske og halv prinsesse af lysalfernes hof har Meghan Chase aldrig følt, at hun passede ind nogen steder.
Forladt af vinterprinsen, som hun troede elskede hende, er hun nu vinterdronningens fange.

Som krigen mellem Lys- og Mørkehoffet nærmer sig, opdager Meghan, at den virkelige fjende er Jernkongen og hans rige med væsner, som kun hun og vinterprinsen har set. Men ingen tager hendes advarsler alvorligt.
Det er dog ikke det værste, for Meghan har mistet sine magiske evner, og hun må derfor stole på sin intelligens.

At stole på nogen anden vil være dumt. Men på trods af det, kan hun ikke forhindre den længselsfulde hvisken fra sit alt for menneskelige hjerte.

OM FORFATTEREN:

Julie Kagawa (f. 1982) er en amerikansk forfatter, der gang på gang topper New York Times bestsellerliste med sine bøger. Hun er født i Sacramento, Californien, men flyttede til Hawaii med sin familie, da hun var ni år. I dag bor hun i Louisville, Kentucky, med sin mand. Hun debuterede i 2010 og har siden skrevet over 17 bøger, blandt andet Sagaen om Talon, hvoraf de tre første bind er udkommet på dansk i 2016-2017. Fjerde bind i Talon-serien udkommer til august 2017. Læs mere om forfatteren på www.juliekagawa.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 3. juli 2017
Vejl. pris: 149,95 kr.
Original titel: The Iron Daughter
Sider: 400
Oversætter: Sidsel Jacobsen

Relaterede billeder