"I den kolde mørke jord" af Stuart MacBride

Pressemeddelelse

Nyt bind i Stuart MacBrides kritikerroste og barske krimiserie om Logan McRae. Den skotske forfatters bøger har flere gange ligget nr. 1 på Sunday Times bestsellerliste og er solgt i over 2,5 millioner eksemplarer.

Kriminalkommissær Logan McRaes team finder et lig efterladt i skoven – nøgen, bagbundet og med en plastikpose tapet fast om hovedet. Er det den forsvundne forretningsmand, som de har søgt efter, eller er det noget langt mere dystert?

Det bliver ikke ligefrem lettere for McRae at løse sagen, da hans tidligere chef blander sig i opklaringsarbejdet og en ny stationsleder forsøger at gøre hans arbejdsliv så surt som muligt.

Men det bliver værre endnu ... Aberdeens kriminelle overhoved, Wee Hamish Mowat, ligger for døden og rivaler fra hele Storbritannien har øjnene stift rettet mod hans territorium.
Der er en hårdkogt krig undervejs, og Logan er fanget lige midt i det hele – lige meget om han vil det eller ej.

I den kolde mørke jord er 10. bind i serien og kan læses uafhængigt af de andre bøger.


OM FORFATTEREN:

Stuart MacBride (f. 1969) bor ved Aberdeen i det nordlige Skotland, hvor alle hans bøger foregår. Han debuterede som forfatter med Cold Granite i 2005, der er første bind i krimiserien om Logan McRae. Siden har han udgivet flere bøger og noveller samt en enkelt illustreret børnebog. Han har vundet adskillige priser, bl.a. Best Breakthrough Author ved ITV Crime Thriller Award og CWA Dagger. På dansk er tidligere udkommet: De forsvundne og de døde (2017), der er 9. og selvstændige bind i Logan McRae-serien, samt to bøger i serien om politiassistenten Ash Henderson: Hilsner fra de døde (2016) og En sang for de døde (2016). Læs mere om forfatteren på: www.stuartmacbride.com.


OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. november 2017
Vejl. pris: 299,95 kr.
Original titel: In the dark cold ground
Sider: 528
Oversætter: Nikolaj Kvistgaard Johansen

Relaterede billeder