"Hilsner fra de døde" af Stuart MacBride

Pressemeddelelse

Ny mørk thriller fra den prisbelønnede forfatter Stuart MacBride. ”Hilsner fra de døde” er første bind i serien om politiassistenten Ash Henderson og er en blodig og brutal historie om mord, kidnapning og hævn.

Ash Henderson har en mørk hemmelighed. For fem år siden forsvandt hans datter Rebecca, lige inden hendes 13 års fødselsdag. Et år senere modtog han det første kort: hjemmelavet, med et polaroidbillede på forsiden, og som viser Rebecca – bundet til en stol med knebel i munden, skræmt fra vid og sans. Hvert år kommer der et nyt kort, hvert år er det værre end det forrige.

Medierne kalder ham for ”Birthday Boy”. Han har kidnappet piger i 12 år, altid lige inden deres 13 års fødselsdag. Hvert år sender han sine hjemmelavede fødselsdagskort, som viser hvordan han langsomt torturerer pigerne til døde, til familierne. Men Ash har ikke fortalt nogen om Rebeccas fødselsdagskort – alle tror, at hun er stukket af hjemmefra. For hvis nogen finder ud af sandheden, får han ikke længere lov til at arbejde med sagen. Han har ofret for meget, for bare at give op inden hans datters morder får, hvad han fortjener.

OM FORFATTEREN:

Stuart MacBride (f. 1969) blev født i Dumbarton nær Glasgow i Skotland. Han opgav sin karriere inden for marketing for at satse på at blive skuespiller – men han indså hurtigt, at han aldrig ville kunne leve af det. I stedet valgte han helt at skifte karriere og begyndte at arbejde med IT i olieindustrien. Stuart MacBrides første bog, ”Cold Granite”, udkom i 2005, og han har efterfølgende vundet adskillige priser for sine bøger, der oversat til 19 sprog. Læs mere om forfatteren på www.stuartmacbride.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. juni 2016
Vejl. pris: 249,95 kr. 
Orginal titel: Birthdays for the Dead
Sider: ca 480
Oversætter: Didde Gaardsted

Relaterede billeder