"Hendes sidste sommer" af Anna Snoekstra

Pressemeddelelse

Australske Anna Snoekstra debuterer med en psykologisk thriller om en kvindes uhyggelige fortid, der pludselig bliver en andens skæbnesvangre fremtid. Bogen er solgt til udgivelse i 17 lande og filmrettighederne er solgt til Universal Studios.

Det er sommer, og 16-årige Rebecca Winter oplever den bedste tid i sit liv. Hun arbejder på McDonald’s, forelsker sig og hænger ud ved poolen med sin bedste ven. Men hun har ingen anelse om at hendes dage er talte. Inden ugen er omme vil hun være sporløst forsvundet.

Elleve år senere anholdes en kvinde for butikstyveri. For at undslippe politiet foregiver hun at være den savnede Rebecca Winter. De er nærmest identiske, og snart lever hun Rebeccas liv. Men gradvist indser hun, at den der står bag forsvindingen stadig er i nærheden.


OM FORFATTEREN
:

Anna Snoekstra (f. 1988) er opvokset i Canberra i Australien, men flyttede til Melbourne som syttenårig med drømmen om at blive forfatter. Siden da har hun studeret kreativ skrivning og film ved universitetet i Melbourne, skrevet til manuskripter til både film og teater, og desuden arbejdet som instruktør på musikvideoer. Universal Studios har købt rettighederne til at filmatisere Snoekstras romandebut Hendes sidste sommer. Læs mere om forfatteren på www.annasnoekstra.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 2. januar 2017
Vejl. pris: 249,95 kr.
Original titel: Only Daugther
Sider: 316
Oversætter: Nikolaj Johansen

Relaterede billeder