"Hemmelighederne på Nanreath Hall" af Alix Rickloff

Pressemeddelelse

Hemmelighederne på Nanreath Hall er en historisk kærlighedsroman, der foregår under første og anden verdenskrig. Bogen handler om et hus, en mor og en datter – og et spind af mystiske familiehemmeligheder.

Da sygeplejersken Anna Trenowyth vender tilbage til England midt under anden verdenskrig, bliver hun sat til at arbejde på militærhospitalet på Nanreath Hall – i det hus, hvor hun engang boede med sin biologiske mor.

Anna lærte aldrig sin mor, Lady Katherine Trenowyth, at kende inden hun døde, og nu ser hun sin chance til at komme tættere på den familie, hun ikke har nogen relation til.

Men jo mere hun lærer familien og familiens hemmeligheder at kende, jo tættere kommer hun også på sandheden om sig selv. En sandhed om knuste håb, knuste hjerter og tragedier – en fortid som måske er for farlig at afsløre.

OM FORFATTEREN:

Alix Rickloff er en kritikerrost forfatter, der også er kendt under navnet Alexa Egan. Hun har altid elsket at læse Jane Austen og Tolkien, men har aldrig kunnet beslutte sig for, hvilken hun holdte mest af. Det fik hende til at skrive sine egne romaner, der kombinerer de to genrer. I dag har hun skrevet flere bøger – både historiske, romantiske og paranormal romaner, som udspiller sig i et historisk miljø. Alix Rickloff bor i Maryland, USA, med sin mand og tre børn. Læs mere om forfatteren på: www.alixrickloff.com


OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 18. maj 2017
Vejl. pris: 269,95 kr. Genre: Skønlitteratur
Original titel: Secrets of Nanreath Hall
Sider: 416
Oversætter: Dorthe Klyvø

Relaterede billeder