HarperCollins udvider i Danmark, og Hans Henrik Schwab ansættes som seniorredaktør

Pressemeddelelse

HARPERCOLLINS UDVIDER I DANMARK

Hans Henrik Schwab ansættes som seniorredaktør

Det amerikanske forlag HarperCollins, der i 2016 startede i Danmark, tager nu

næste skridt og vil fremover også udgive danske originaltitler.

HarperCollins Nordic har i den forbindelse ansat forlæggeren Hans Henrik Schwab, som pr. 1. juli får det redaktionelle ansvar for hele det danske udgivelsesprogram, både danske og oversatte titler. Hans Henrik Schwab kommer fra en stilling som redaktionschef på Turbine Forlaget og har mere end femogtyve års brancheerfaring fra forlag som Gyldendal og Lindhardt og Ringhof, hvor han gennem en årrække var litterær direktør.

”Vi er vældig glade for, at vi takket være forstærkning fra Hans Henrik Schwab kan tage det næste naturlige skridt for HarperCollins i Danmark,” udtaler Carina Nunstedt, forlagschef (publishing and marketing director) på HarperCollins Nordic.

”Med Hans Henrik Schwab får vi en person med den forlagserfaring og litterære tyngde, som er helt afgørende, hvis vi skal lykkes med vores nye tiltag på det danske marked,” udtaler HarperCollins’ danske country manager Alice Krogh Scott og understreger, at kendskab til og respekt for det lokale marked er alfa og omega. ”Vi glæder os til at kunne præsentere de første danske titler i foråret 2019 og til at forsætte det gode samarbejde med boghandlere, presse og andre dele af bogbranchen for at promovere disse nye udgivelser.”

HarperCollins Danmark udgiver bl.a. Karin Slaughter, Don Winslow, Daniel Silva, Stuart MacBride, Mhairi McFarlane, Pernilla Ericson og Maria Borelius.

OM HARPERCOLLINS NORDIC

HarperCollins Nordic er et datterselskab under HarperCollins Publishers. Med fireogtredive ansatte på hovedkontoret i Stockholm og vore nordiske afdelinger udgiver vi over 1.100 titler på svensk, norsk dansk og finsk om året.

Anette Ekström er MD.

For mere information kontakt:

Alice Krogh Scott | Country Manager, HarperCollins Danmark

E: alice.scott@harpercollins.dk | T: +45 21 43 95 83

Carina Nunstedt | Forlagschef (publishing and marketing director), HarperCollins Nordic

E: Carina.Nunstedt@harpercollins.se | T: +46 (0)8 505 511 03

Annette Ekström | MD HarperCollins Nordic

E: anette.ekstrom@harpercollins.se | T: +46 (0)8 505 511 31

www.harpercollins.dk 

Relaterede billeder