HarperCollins Udgiver Tiger Woods’ selvbiografi på globalt plan

Nyheder

HarperCollins Publishers har annonceret, at de har købt rettighederne til BACK i hele verden. BACK er den første selvbiografi skrevet af Tiger Woods, en af de mest omtalte og succesfulde sportsmænd i historien.

BACK er en ærlig og intim fortælling om et storslået amerikansk liv: fra at vokse op som et hyldet golfvidunderbarn til at knuse flere århundreder gamle raceadskillelser, fra at opnå enestående berømmelse og status som globalt ikon til at bekæmpe voldsomme skader og personlige problemer, fra udholde flere års fysiske smerte til at gøre et utroligt comeback som 43-årig, som kulminerede ved 2019 Masters, hvor hans nervepirrende og umulige sejr overgik folks fantasi og erobrede deres hjerter over hele verden.

Selvbiografien er den første og eneste beretning af Tiger Woods selv i samarbejde med hans venner og familie. 

Woods udtalte ”Jeg har været i søgelyset i lang tid, og derfor har der været mange bøger, artikler og TV-shows om mig, som er spekulative, fyldt med fejl og forkerte. Denne bog er min definitive fortælling. Det er mine ord og tanker. Den beskriver, hvordan jeg føler, og hvad der skete i mit liv. Jeg har arbejdet på den i længere tid, og jeg ser frem til at forsætte processen og skabe en bog, som folk vil læse.”

”Tiger kræver sin historie og arv tilbage, og det er en fortælling til verden,”erklærer Judith Curr, præsident hos HarperOne Group. Chefredaktør Shannon Welch hos HarperOne, udtaler: ”Da jeg mødtes med Tiger og talte indgående med ham om processen med at skrive erindringer, blev jeg begejstret da jeg opdagede, hvor meget han har at sige, og hvor klar og ivrig han er efter at fortælle det. Han er et sted i sin karriere og sit liv, hvor han tænker meget over sin historie med alle opturene og nedturene, og hvordan det hele hænger sammen. Jeg tror, resultatet vil blive ekstraordinært.”

Relaterede billeder