"Fra og med dig" af Mhairi McFarlane

Pressemeddelelse

Den internationale bestsellerforfatter Mhairi McFarlane udkommer nu første gang på dansk. Fra og med dig er en humoristisk og hjertevarm roman om at turde at se sine egne dæmoner i øjnene og være glad for, hvem man virkelig er.

Søges: Dejlig mand til at gennemleve øjeblikke fra kærlighedsromaner - og føre intelligente samtaler med.
Haves: En historisk ekspert med vildt krøllet hår - ja, gigantisk nærmest og et til tider beskidt sprog.

Selvom Anna Alessis dates ofte viser sig at være weirdos, så kunne hun ikke være lykkeligere. Hun er 30+, har et job som hun elsker og livet er bedre, end hun havde turde håbe.

Men sådan har det ikke altid været, og hun vil helst glemme alt om årene som syndebuk i skolen. Så da James Fraser, ham der stod for størstedelen af ydmygelserne i skolen, dukker op i hendes liv, vendes alting på hovedet.

Men James er anderledes nu – han er høflig, moden og sjov. Folk kan vel ændre sig? Men hvorfor føler Anna sig som en idiot, fordi hun stoler på ham?

OM FORFATTEREN:

Mhairi McFarlane (f. 1976) er født og opvokset i Skotland, men bor i dag i Nottingham, England. Hun har læst engelsk på University of Manchester, arbejdet som journalist og er i dag forfatter på fuldtid. Hendes første roman, You Had Me at Hello (2012), blev en øjeblikkelig bestseller-succes og er oversat til 16 sprog. Siden har hun skrevet i alt fire romaner, hvoraf to af dem nu udkommer på dansk den 1. august 2016: Fra og med dig (2013) og Det er ikke mig, det er dig (2014). Hendes debut samt fjerde roman udkommer begge på dansk i 2017. Læs mere om forfatteren: www.mhairimcfarlane.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. august 2016
Vejl. pris: 199,95 kr.
Original titel: Here’s Looking At You
Sider: ca. 448
Oversætter: Kamilla Pontoppidan Haderup

Relaterede billeder