Fra bogorm til snigskytte: En uforglemmelig fortælling fra 2. verdenskrig

Nyheder

9788771919400.jpg

 

Udkommer i morgen: Diamantblikket af Kate Quinn

 

En fængslende fortælling om heltemod, der er vokset ud af desperation, om en mor, der blev soldat, og om en kvinde, der fandt sin plads i verden og ændrede historiens gang for altid.

Da Hitler invaderer Rusland, tager Milas liv en helt ny drejning. Hun tager kampen op og forvandles fra flittig studine til livsfarlig snigskytte. 309 drab senere er Mila blevet nationalhelt og må se sig hentet ud fra de blodige slagmarker på fronten for at blive sendt på charmetur til Amerika som det gode eksempel.Mila har svært ved at tilpasse sig den funklende verden, hun møder i Washington D.C.

Krigen har sat sine spor, og hun føler sig isoleret og ensom, indtil et uventet venskab med førstedamen Eleanor Roosevelt og et endnu mere uventet venskab med en tavs ligemand tænder lidt lys i et mørkt liv. Men da en gammel fjende dukker frem fra fortiden, er det ikke kun egne dæmoner, Mila tvinges til at tage kampen op imod.

 

Om bogen: 

Udg. dato: 30. august 2022

Genre: Skønlitteratur

Vejl. pris: 299,95

Format: Indbundet

Sider: ca. 400

Oversætter: Merete Rostrup Fleischer

ISBN: 9788771919400

 

Om forfatteren:

Kate Quinn er en amerikansk forfatter, der har skrevet en lang række historiske romaner, som blandt andet udspiller sig i Romerriget og under den italienske renæssance. I 2018 vendte hun sig mod det 20. århundredes begivenheder og udgav bestselleren Kodenavn Alice, som også var hendes første roman på dansk. I 2021 udkom Rosenkoden, baseret på legenden om kodebryderne fra Bletchley Park under Anden Verdenskrig. 

 

For interviewforespørgsel eller anmeldereksemplar, kontakt:

Pressechef Cathrine Hedegaard på 23961002 eller cathrine.hedegaard@forlagetfalco.dk

 

**********************************************************************************************************************

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst