Forlaget Falco indgår historisk samarbejde med HarperCollins

Nyheder

Forlaget Falco og HarperCollins Denmark indgår fra januar 2022 et samarbejde om salg og markedsføring af HarperCollins' danske bøger, heriblandt udgivelser af Karin Slaughter, Søren Hammer og Lotte Hammer, Daniel Silva og Sarah Morgan i 2022.

"Det er en stor ære, at Forlaget Falco nu skal repræsentere HarperCollins' titler i Danmark," siger Anna Will, direktør i det fynske forlag, Falco, og tilføjer: "Og så er det en historisk dag for litteraturen i Danmark. Falcos samarbejde med HarperCollins betyder nemlig, at forlagsbranchen vil stå stærkere i hele landet, og at man i højere grad også vil forbinde Syddanmark med litteratur af høj kaliber, ligesom fynboerne vil kunne se frem til internationale forfatterbesøg i de kommende år."

"Vi er henrykte over at have indgået en aftale om salg og markedsføring med Forlaget Falco, som betyder, at vi fortsætter det gode samarbejde med Alice Krogh Scott, tidligere Country Manager for HarperCollins Danmark. HarperCollins har et stort bagkatalog og udgiver en række internationale bestsellere hvert år, og det ser vi frem til at se vokse sammen med holdet i Forlaget Falco," siger Anette Ekström, Managing Director for HarperCollins Nordic.

Anette Ekström bibeholder det operationelle og redaktionelle ansvar for HarperCollins Denmark.

For yderligere information, kontakt:

Forlaget Falco

Cathrine Hedegaard, presseansvarlig: 31164647

Anna Will, direktør: 93853386

HarperCollins Denmark

Alice Krogh Scott, salgsdirektør: 21439583

Kategori

Kultur och konst