Flyv ind i en flammende fremtid med David Walliams

Nyheder

David Walliams er tilbage med fremtidseventyr

Året er 2120 og London ligger i ruiner.

 

Den unge Prins Alfred har aldrig kendt et liv uden for slottet. Men da mystiske hændelser trænger gennem murene og indtager korridorerne i nattens mulm og mørke, bliver han trukket ind i en verden af mysterier, eventyr og uhyrer.

 

Da Alfreds mor, Dronningen, bliver slæbt afsted til Tower of London, må han skrue op for sit mod og kæmpe for at redde hende, sig selv og hele byen.

 

Som altid i Walliams' børnebøger, er der skruet op for gak og løjer, og læseglæden er ikke til at misse med illustrationerne, som springer børn og barnlige sjæle i øjnene. 

 

Om bogen: 

Udgivelsesdato: 30. marts

Genre: Børnebog

Originaltitel: Beast of Buckingham Palace

Vejl. pris: 169,95

Format: Kartoneret

Sider: 466

Oversætter: Kim Langer

ISBN: 9788743512714

 

Om forfatteren: 

David Walliams er en britisk forfatter, komiker, skuespiller og tv-vært, som har som sin mission at få børn til at læse bøger. Med over 40 millioner solgte børnebøger på 53 forskellige sprog må man sige, at han har haft succes med sit forehavende. Walliams har tidligere udgivet bøger som Kodenavn Bananas, Gangster Farmor og Gangster Farmor vender tilbage på dansk.

***********************************

For anmeldereksemplar eller interviewforespørgsel, kontakt da pressechef Cathrine Hedegaard på 23961002 eller cathrine.hedegaard@forlagetfalco.dk

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst