"Findes der en, findes der flere" af Mhairi McFarlane

Pressemeddelelse

Mhairi McFarlane har allerede charmeret de danske læsere med sine hjertevarme og humoristiske romaner. Nu udkommer den internationale bestsellerforfatters fjerde og selvstændige bog, der handler om at finde sig selv i en tid, hvor de sociale medier spiller en stor rolle i vores liv.

Det hele begynder med det der bryllup. Da den 35-årige Edie bliver taget på fersk gerning, i en mildt sagt pinlig situation, er det hende, der får skylden. Ikke brudgommen.
For at komme væk fra shitstormen på de sociale medier og de anklagende blikke fra hendes nu tidligere venner, forlader hun London og sit job som tekstforfatter på et kommunikationsbureau.

I stedet får hun til opgave at være ghostwriter på en biografi om den nye hotte stjerne Elliot Owen. Det kan vel ikke være så svært?

Jo, faktisk. For det sted hun forvises til er Nottingham - byen, hvor hun voksede op. Der tvinges hun til at bo hos sin deprimerede far og bitre søster, som konstant sætter spørgsmålstegn ved alt Edie gør. Desuden viser superstjernen Elliot sig totalt ude af stand til at forstå et nej.

Hele situationen forvandler Edie tilbage til sit teenage-jeg, og hun indser, at det er på høje tid at finde ud af, hvem hun egentlig er.

OM FORFATTEREN:

Mhairi McFarlane (f. 1976) er født og opvokset i Skotland og bor i dag i Nottingham, England. Hun har læst engelsk på University of Manchester, arbejdet som journalist og er i dag forfatter på fuldtid. Hendes første roman, You Had Me at Hello (2012), blev en øjeblikkelig bestseller-succes. Siden har hun skrevet i alt fire romaner, der udkommer på 22 sprog. På dansk er udkommet Fra og med dig (2013) og Det er ikke mig, det er dig (2014). Nu udkommer hendes fjerde og seneste roman, Findes der en, findes der flere (2016), og hendes debutroman udkommer til maj 2017. Læs mere om forfatteren på www.mhairimcfarlane.com.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. marts 2017
Vejl. pris: 249,95 kr.
Original titel: Who’s that girl
Sider: 512
Oversætter: Kamilla Pontoppidan Haderup

Relaterede billeder