"Fikseren" af Gabriella Ullberg Westin

Pressemeddelelse

Fikseren er en spændingsfyldt krimi om et koldblodigt mord, organiseret kriminalitet og en femårig pige, som gemmer på en mørk hemmelighed. Bogen er tredje og selvstændige bind i svenske Gabriella Ullberg Westins erotiske krimiserie Mordene i Hudiksvall.

En 25-årig mand bliver skudt og dræbt midt inde i byen, og ingen har set noget som helst.
Kriminalinspektør Johan Rokka leder efterforskningen og snart rettes interessen mod en ven til offeret, som var lige i nærheden, da mordet fandt sted.

CEO assistent Amanda Bruse kæmper for at komme tilbage efter en længere sygemelding. Det firma, hun arbejder for, står for lanceringen af et produkt, som er milliarder værd. Da en af virksomhedens nøglemedarbejdere forsvinder uden et spor, befinder Amanda sig pludselig i begivenhedernes centrum.

Politiet har nu både et mord og en forsvinden at håndtere, og da Rokka bliver offer for en personlig tragedie, er hans egen fremtid pludselig på spil.

Fikseren er en tempofyldt og aktuel krimi, der handler om Social Engineering, hvor kriminelle via forskellige teknikker manipulerer personer til at afgive følsomme informationer eller begå grove kriminelle handlinger.


OM FORFATTEREN:

Gabriella Ullberg Westin (f. 1973) er vokset op i byen Hudiksvall i Sverige. Hun er uddannet i kommunikationsvidenskab fra universitet i Sundsvall, har arbejdet som kommunikationsansvarlig på et af Sveriges største teleselskaber og senest studeret kriminologi på Stockholms Universitet. I dag er hun forfatter på fuldtid og har udgivet tre krimier: ENSOMmerfugl (2016), Håndlangeren (2016) og Fikseren (2017), som alle kan læses uafhængigt af hinanden. Hun bor i Stockholm med sin mand, som arbejder i politiet, og deres to børn. Læs mere om forfatteren på www.gabriellauw.se.


OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. september 2017
Vejl. pris: 249,95 kr.
Original titel: Fixaren
Sider: 304
Oversætter: Dorthe Klyvø

Relaterede billeder