"ENSOMmerfugl" af Gabriella Ullberg Westin

Pressemeddelelse

Svenske Garbriella Ullberg Westin debuterer med ”ENSOMmerfugl”, der er solgt til udgivelse i fire lande. Bogen forener krimi og erotik i en mystisk mordgåde, der handler om et spind af mørke løgne og farlige hemmeligheder, identitet og ensomhed.

Det er juleaften og et voldsomt snevejr lægger byen Hudiksvall øde. Ud på eftermiddagen får politiet et opkald. Henna Pedersen, gift med Sveriges bedste fodboldspiller, er fundet skudt i sit hjem med parrets to små børn som de eneste vidner. Familien er netop vendt tilbage til Sverige efter mange år i Italien.

Den netop hjemvendte politimand Johan Rokka får sagen på sit bord. De eneste spor, der er værd at følge op på, er en læderrem, som offeret havde om halsen, og et ukendt telefonnummer på hendes mobiltelefon. I et forsøg på at finde ud af mere om offerets liv tager Rokka til Italien. Jo mere han graver i forbrydelsen, des mere sikker er han på, at fodbold- spilleren skjuler noget af afgørende betydning, og at han i virkeligheden ikke rigtigt kendte sin kone. 

Mens Rokka efterforsker mordet, bliver han trukket ind i en erotisk affære med datteren af en barndomsven, og da der sker endnu et mord, ved Rokka, at hans job og fortid vil blive flettet ubønhørligt sammen.

OM FORFATTEREN:

Gabriella Ullberg Westin (f. 1973) er født og opvokset i den svenske by Hudiksvall. Hun har læst kommunikationsvidenskab på universitet i Sundsvall og arbejder i dag som kommunikationsansvarlig for et større teleselskab. Hun har tidligere boet i Italien, hvor hun arbejdede som model og uddannede sig til modedesigner. I dag bor hun i Stockholm med sin mand, som er politimand, og deres to børn. Gabriella Ullberg Westins næste bog om Johan Rokka og hans kollegaer på politistationen i Hudiksvall er planlagt til udgivelse i efteråret 2016 og handler om organiseret kriminalitet, hvor unge på jagt efter anerkendelse bliver udnyttet. Læs mere om forfatteren på www.gabriellauw.se

OM BOGEN:

Udgivelsesdato 10. marts 2016
Vejl. pris: 249,95
Original titel: Ensamfjäril
Sider: 384
Oversætter: Dorte Klyvø

Relaterede billeder