"En sang for de døde" af Stuart MacBride

Pressemeddelelse

Ny thriller fra den prisbelønnede forfatter Stuart MacBride, der er oversat til 19 sprog og har solgt over to millioner bøger på verdensplan. En sang for de døde er andet bind i serien om kriminalbetjenten Ash Henderson.

For otte år siden blev fire kvinder myrdet, og tre af dem blev lemlæstet. Maverne var blevet skåret op, og en plastikdukke var placeret i dem. Gerningsmanden forsvandt sporløst og er aldrig blevet fundet.

Ash Henderson, som har ledt efterforskningen i de sidste otte år, har kun mødt modgang. Hans familie er gået i opløsning, hans karriere ligger i ruiner, og en af Oldcastles værste forbrydere har sikret, at Ash nu selv er i fængsel … formentlig for resten af sit liv.

Men da en sygeplejerske bliver fundet død, med en dukke i maven, ser det ud til, at Ashs held er ved at vende. Nu har han chancen for oprejsning. For at få sin frihed og hævn.


OM FORFATTEREN:

Stuart MacBride (f. 1969) blev født i Dumbarton nær Glasgow i Skotland og bor i dag i Aberdeen. Han har bl.a. læst arkitektur og arbejdet med IT i olieindustrien. Stuart MacBride debuterede med Cold Granite i 2005 og har siden udgivet 16 bøger samt flere noveller. Han har vundet adskillige priser for sine bøger, bl.a. ITV Crime Thriller Award for Best Breakthrough Author og CWA Dagger. Første bind i serien om Ash Henderson, Hilsner fra de døde, udkom på dansk i juni 2016. Læs mere om forfatteren på www.stuartmacbride.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 14. oktober 2016
Vejl. pris: 249,95 kr.
Original titel: A Song for the Dying
Sider: 464
Oversætter: Didde Gaardsted

Relaterede billeder