"En særlig form form ondskab" af James Lilliefors

Pressemeddelelse

Første bind i en ny krimi-serie om Luke Bowers og Amy Hunter. En særlig form for ondskab er skrevet af den prisbelønnede journalist James Lilliefors og er udkommet på flere sprog.


En kold vintermorgen finder Luke Bowers en kvinde, siddende på en bænk i den kirke, hvor han er præst.
Hendes øjne er åbne, hendes hænder er foldede som om hun bad. Men hun er død.

Da politikommissær Amy Hunter kommer til byen for at lede efterforskningen, er det ikke alle, som er glade for, at det er en ung kvindelig outsider, som har fået opgaven. Det eneste spor hun har at gå efter, er en række numre, som er blevet indgraveret i den døde kvindes højre hånd.

Præsten mener, at numrene kan referere til vers i Salmernes Bog. Politikommissær Amy Hunter begynder, med hjælp fra præsten, Luke Bowers og en række tilsyneladende meningsløse spor, at jagte morderen.

Efterforskningen fører dem, til deres overraskelse, på sporet af en lyssky virksomhed, større og mere magtfuld end de nogensinde havde forestillet sig.


OM FORFATTEREN:

James Lilliefors er amerikansk journalist og forfatter og er vokset op i Washington D.C. Han har skrevet for The Washington Post, The Miami Herald, The Boston Globe og Baltimore Sun og har vundet et utal af priser. En særlig form for ondskab er den første i serien om Bowers og Hunter. Bogen er bl.a. udkommet i Tyskland, Frankrig, Holland og Sverige. Læs mere om forfatteren på www.jameslilliefors.com.


OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. november 2017
Vejl. pris: 269,95 kr.
Original titel: The Psalmist
Sider: 416
Oversætter: Nikolaj Kvistgaard Johansen

Relaterede billeder