"En holdt kvinde" af Karin Slaughter

Pressemeddelelse

Sydstatsforfatteren Karin Slaughter er blandt verdens mest læste krimiforfattere. Hendes bøger er solgt i over 35 millioner eksemplarer og oversat til 36 sprog. Nu er hun tilbage med et nyt bind i den populære serie om efterforskeren Will Trent og retsmedicineren Sara Linton.

I det øjeblik Will Trent sætter foden i det forladte pakhus, ved han, at dette vil blive hans karrieres farligste opgave. Liget på gulvet er en tidligere politibetjent, men blodige spor afslører, at der også er et andet offer, som tilsyneladende er en kvinde. Hun er blevet fjernet fra gerningsstedet - og sporløst forsvundet.
Sagen kompliceres yderligere af, at lageret ejes af byens helt - en kendt atlet, som i det sidste halve år er blevet beskyttet af verdens dyreste advokat, fordi han er mistænkt for voldtægt.

Men for Will Trent og Sara Linton er sagen begyndt at udvikle sig til noget mere ubehageligt. For på gerningsstedet har de opdaget spor, der fører tilbage til Wills fortid. En fortid, som ikke er helt snehvid. Konsekvenserne er ødelæggende for hans liv, for dem han elsker og arbejder sammen med - og for dem, han jager.


OM FORFATTEREN:

Karin Slaughter (f. 1971) er født og bosat i Georgia, USA. Hun debuterede i 2001 og er i dag en prisbelønnet bestsellerforfatter til 16 thrillers og en række noveller, hvor den selvstændige thriller ”Hævntørst” (2014) og serien om Will Trent er ved at blive tv-filmatiseret. Hun har modtaget flere priser for sine bøger, der alle udspiller sig i Georgia og udforsker de mørkeste sider af menneskets psyke. Senest har hun udgivet ”De smukkeste” (2016), en selvstændig thriller, som vandt The People Choice Award Crime 2015. Udover sit forfatterskab er Karin Slaughter stifter af og aktiv i fonden ’Save The Libraries’. Læs mere om forfatteren på www.karinslaughter.com

Relaterede billeder