"En hemmelig affære" af Maya Banks (Bind 3)

Pressemeddelelse

Tredje bind i den internationale bestsellerforfatter Maya Banks’ romantiske trilogi om de tre magtfulde hotelmagnater Anetakis. Serien er en fortælling om lidenskab og intriger i en verden styret af magt og penge. En hemmelig affære handler om Piers Anetakis.

Jewel Henleys kinder blusser hektisk, da hun erfarer, at den spændende mand, som har taget hende med storm, er hendes nye arbejdsgiver Piers Anetakis. Piers fyrer hende dog på stedet, da han opdager, at han er hendes chef, for han blander aldrig arbejde og privatliv!

Men Piers kan ikke glemme den livsglade kvinde, som han tilbragte en hed nat med, og da det endelig lykkes ham at opspore hende igen, får han sit livs overraskelse ...

En hemmelig affære er tredje og sidste bind i trilogien. Første bind, Løgn og lykke, udkom 1. september. Andet bind, Elskerinden, udkom 15. september. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.


OM FORFATTEREN:

Maya Banks er en amerikansk bestsellerforfatter. Hun har altid elsket romantiske bøger, og fra hun var helt ung, drømte hun også om at skrive dem. Da hun var teenager, fyldte hun utallige notesbøger med overdramatiske historier om kærlighed og passion. Hendes historier har udviklet sig, og er ikke helt så dramatiske, men helt sikkert lige så romantiske. Hun bor i Texas med sin mand og deres tre børn. Læs mere om forfatteren på www.mayabanks.com


OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 2. oktober 2017
Vejl. pris: 149,95 kr.
Original titel: The Affair
Sider: 176
Oversætter: Lene Støvring