"Elskerinden" af Maya Banks (Bind 2)

Pressemeddelelse

Andet bind i den internationale bestsellerforfatter Maya Banks’ romantiske trilogi om de tre magtfulde hotelmagnater Anetakis. Serien er en fortælling om lidenskab og intriger i en verden styret af magt og penge. Elskerinden handler om Theron Anetakis.


Hotelmagnaten Theron Anetakis har et problem – og hun er netop trådt ind ad døren! Hans plan er at gifte sig med en respektabel græsk kvinde, for yderligere at kunne sikre sin fremtid og sit forretningsimperium.

Lille Isabella Caplan er blevet voksen og har en vilje af stål og sine helt egne planer. Hun har ikke tænkt sig at lade sin formynder arrangere et ægteskab med en mand, hun ikke selv har valgt! Hun har været forelsket i Theron, så længe hun kan huske, nu er det tid at gøre noget ved det ...

Elskerinden er andet selvstændige bind i trilogien. Første bind, Løgn og lykke, udkom 1. september. Tredje bind, En hemmelig affære, udkommer 2. oktober.


OM FORFATTEREN:

Maya Banks er en amerikansk bestsellerforfatter. Hun har altid elsket romantiske bøger, og fra hun var helt ung, drømte hun også om at skrive dem. Da hun var teenager, fyldte hun utallige notesbøger med overdramatiske historier om kærlighed og passion. Hendes historier har udviklet sig, og er ikke helt så dramatiske, men helt sikkert lige så romantiske. Hun bor i Texas med sin mand og deres tre børn. Læs mere om forfatteren på www.mayabanks.com


OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 15. september 2017
Vejl. pris: 149,95 kr.
Original titel: The Bride
Sider: 176
Oversætter: Lene Støvring

Relaterede billeder