"Dragerne - sagaen om Talon" af Julie Kagawa (bind 1)

Pressemeddelelse

Nu udkommer New York Times-bestsellerforfatter Julie Kagawa første gang på dansk. ”Dragerne” er første bind i ny serie, der er et magisk eventyr om en piges kamp mod ondskab. Om hemmeligheder, forbudt kærlighed og drager.


Ember Hill er ikke en helt almindelige pige. Hun bærer på en livsfarlig hemmelighed om dragerne af Talon, der for mange år siden nær var blevet udryddet af Sankt Georg-ordenen – en magtfuld orden af legendariske dragejægere. Men forklædt som mennesker har dragerne af Talon vokset sig stærke i skjul og nu rustet sig til at overtage verden.

Soldaten Garret Xavier Sebastian har fået til mission at finde og udslette alle drager – og hele Embers slægt. Men alt, hvad han hidtil troede, han vidste om drager, vendes på hovedet, da han møder Ember. Han kan ikke dræbe, medmindre han er sikker på, at han har fundet sit bytte – og intet er sikkert med Ember.
Krigen nærmer sig, og det uundgåelige spørgsmål hænger som et skarpt sværd over deres hoveder: Skal de forene sig i kampen mod ondskaben og kæmpe for deres venskab? Eller skal de følge deres forudbestemte skæbne og udslette hinanden?

OM FORFATTEREN:

Julie Kagawa (f. 1982) er en amerikansk forfatter, som gang på gang topper New York Times-bestsellerlisten med sine bøger. Hun er født i Sacramento, Californien, men flyttede til Hawaii med sin familie, da hun var ni år. I dag bor hun i Louisville, Kentucky, med sin mand. Hun debuterede i 2010 og har siden skrevet 17 bøger, blandt andet den populære saga om Iron Fey. ”Dragerne”, første bind i sagaen om Talon, udkommer den 2. maj 2016. Anden del i serien, ”Oprørerne”, er planlagt til udgivelse i efteråret 2016. Læs mere om forfatteren på www.juliekagawa.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 2. maj 2016
Vejl. pris 69,95
Original titel: Talon
Sider: ca 461
Oversætter: Didde Gaardsted

Relaterede billeder