"Det er ikke mig, det er dig" af Mhairi McFarlane

Pressemeddelelse

Den internationale bestsellerforfatter Mhairi McFarlane udkommer nu første gang på dansk. Det er ikke mig, det er dig er en varm, tankevækkende og humoristisk kærlighedsroman om at finde sin indre superhelt og tage skæbnen i sin egen hånd.

”Jeg friede. Paul sagde ja, men ikke særlig entusiastisk. Mens han hentede drinks, sendte han ved en fejltagelse en sms til sin elskerinde til mig, hvor der stod ’åh fuck, Delia vil giftes med mig’.”
- uddrag fra Det er ikke mig, det er dig

33-årige Delia Moss er ikke helt sikker på, hvad der gik galt. Hun havde jo en plan for sit liv. Men da hun opdager, at hendes kommende mand har en affære, falder planen til jorden.

Delia indser, at hendes liv aldrig bliver det samme igen - og tænker, at det er hendes egen skyld. Men da ekskæresten pludselig vil have hende tilbage, som intet var hændt, begynder hun at overveje, om det overhovedet var hendes skyld?

Delia er nødt til at genvinde kontrollen – hun er nødt til at blive superhelten i sit eget liv.

OM FORFATTEREN:

Mhairi McFarlane (f. 1976) er født og opvokset i Skotland, men bor i dag i Nottingham, England. Hun har læst engelsk på University of Manchester, arbejdet som journalist og er i dag forfatter på fuldtid. Hendes første roman, You Had Me at Hello (2012), blev en øjeblikkelig bestseller-succes og er oversat til 16 sprog. Siden har hun skrevet i alt fire romaner, hvoraf to af dem nu udkommer på dansk den 1. august 2016: Fra og med dig (2013) og Det er ikke mig, det er dig (2014). Hendes debut samt fjerde roman udkommer begge på dansk i 2017. Læs mere om forfatteren: www.mhairimcfarlane.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. august 2016
Vejl. pris: 199,95 kr.
Original titel: It’s not me, it’s you
Sider: ca. 544
Oversætter: Kamilla Pontoppidan Haderup

Relaterede billeder