"Destination Thailand - The Lonely Hearts Travel Club" af Katy Colins

Pressemeddelelse

Destination Thailand er første del af fortællingen om Georgia, der bliver forladt ved alteret og kaster sig ud på sit livs rejse - med en enkeltbillet til Thailand og drømmen om at genopfinde sig selv. Bogen er baseret på forfatterens eget liv og udspringer af hendes rejseblog ”Not Wed or Dead”.

Dagen, der skulle have været den bedste i hendes liv, blev ikke rigtigt som Georgia havde planlagt. I stedet for at gå ned ad kirkegulvet iført sin smukke brudekjole, sidder hun nu med tårevædede kinder og en lunken ’Sex on the Beach’ og spekulerer på, hvad fanden der gik galt.

Desillusioneret og sønderknust skriver hun en liste over nye mål i livet. Snart sidder Georgia, som aldrig har rejst alene, på et fly på vej mod Thailand. Men backpacker-eventyret starter alt andet end godt, og som den nybegynder hun er, falder hun i samtlige turistfælder.

Georgia har aldrig før følt sig så alene og sårbar. Men - det positive ved at gå i opløsning er, at man kan opbygge en ny og bedre version af sig selv. Og måske kan den nye Georgia blive en, som hun er stolt af at være.

Destination Thailand er første bind i Katy Colins serie The Lonely Hearts Travel Club. De to næste bøger i serien, Destination Indien og Destination Chile, udkommer på dansk til marts og juni 2017.


OM FORFATTEREN:

Katy Colins blev svigtet og forladt ved alteret af sin kommende mand. Forvirret og med et knust hjerte sagde hun sit job op i PR-afdelingen i Manchester Airport, solgte sin bil og sit hus og købte en enkeltbillet til Thailand. Hvad hun ikke vidste var, at hendes rejse ville ende med at opfylde hendes barndomsdrøm: at blive forfatter. Under sin rejse begyndte hun at skrive en blog, ”Not Wed or Dead”, mest for at opdatere sin familie og venner om sine eventyr. Den voksede hurtigt, og hun fik e-mails fra folk, der beundrede hendes mod og læste hendes blog som inspiration. Katy begyndte at skrive flere af sine erfaringer og oplevelser ned, og nogle få kapitler blev snart til en hel roman. Katy Colins har siden sin rejse i Thailand, Indien og Chile boet to år i Frankrig, hvor hun i dag underviser i engelsk. Læs mere om Katy Colins på www.notwedordead.com.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. november 2016
Vejl. pris: 199,95 kr.
Original titel: Destination Thailand - The Lonely Hearts Travel Club
Sider: 384
Oversætter: Didde Gaardsted

Relaterede billeder