"Destination Inden - The Lonely Hearts Travel Club" af Katy Colins (Bind 2)

Pressemeddelelse

Anden bog i Katy Colins’ fortælling om den unge kvinde Georgia, der blev dumpet af sin forlovede få uger før brylluppet - og tog på sit livs rejse som backpacker. Bøgerne er baseret på forfatterens eget liv og solgt til udgivelse i over 10 lande.

Alt skulle blive anderledes, da Georgia Green kom hjem fra sit første backpacker-eventyr og åbnede rejsebureauet The Lonely Hearts Travel Club. Hun ville få en ny chance, et nyt liv. Men det var ikke helt så let at drive sin egen virksomhed, som hun havde forestillet sig. Og hvad skete der med den pige, der kæmpede så hårdt for at genopbygge sig selv?

Nu er Georgia på vej i et fly til Indien, og hun er helt alene – igen. Men hun har jo allerede rejst rundt på egen hånd i Thailand, så hvad skulle kunne gå galt? Desuden er det måske Indien – med sit farverige Bollywood, pulserende liv, smukke strande og majestætiske Taj Mahal – som kan hjælpe hende på benene igen ... Destination Thailand var første bind i Katy Colins serie, The Lonely Hearts Travel Club, og udkom på dansk den 1. november 2016. Tredje bind, Destination Chile, udkommer juni 2017.


OM FORFATTEREN:

Katy Colins blev dumpet af sin kommende mand få uger før deres bryllup. Forvirret og med et knust hjerte sagde hun sit job op i PR-afdelingen i Manchester Airport, solgte sin bil og sit hus og købte en enkeltbillet til Thailand. Under sin rejse begyndte hun at skrive på bloggen ”Not Wed or Dead” for at opdatere venner og familie om de mange eventyr. Den voksede hurtigt, og hun fik e-mails fra folk, der beundrede hendes mod og læste om hendes rejser som inspiration. Hun begyndte derfor at skrive flere af sine erfaringer ned, og nogle få kapitler blev snart til en hel roman. I dag har hun rejst rundt i hele verden, bl.a. Asien, Indien og Sydamerika, og omdannet sit værste mareridt til et eventyr, som de fleste kun drømmer om. Nu bor hun i Frankrig, hvor hun underviser i engelsk. Katy Colins rejseblog blev nomineret til Cosmopolitans Influencer Award 2016 og har over 34.000 følgere på Instagram. Læs mere om Katy Colins på www.notwedordead.com


OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. marts 2017
Vejl. pris: 199,95 kr.
Original titel: Destination India - The Lonely Hearts Travel Club
Sider: 330
Oversætter: Lene Støvring

Relaterede billeder