"Destination Chile - The Lonely Hearts Travel Club" af Katy Colins (Bind 3)

Pressemeddelelse

Tredje og sidste bog i Katy Colins’ fortælling om den unge kvinde Georgia, der rejser verden rundt som backpacker. Bøgerne er baseret på forfatterens eget liv, som hun delte på sin populære rejseblog samt instagram-profil, der har over 44.000 følgere. Serien er solgt til udgivelse i over 10 lande.

Efter at Georgia Greens kæreste skred lige før brylluppet, har hun gjort alt for at finde tilbage til sig selv - gjort alt for at blive lykkelig. Punkt for punkt har hun arbejdet sig igennem listen over ting, hun har ønsket sig at gøre, men som hun har ofret for den tvivlsomme tosomhed.

Hun har rejst alene til Thailand og Indien, og startet sit eget firma. Næste destination bliver Chile. Men denne gang rejser hun ikke alene.

De to første bøger i serien, Destination Thailand og Destination India, udkom på dansk i hhv. november 2016 og marts 2017.

OM FORFATTEREN:

Katy Colins bliver - uden hun forstår hvorfor - forladt ved alteret af sin kommende ægtemand. Forvirret og med knust hjerte, siger hun sit job op i PR-afdelingen i lufthavnen i Manchester. Hun sælger huset og bilen, og køber en billet til Sydøstasien. Hun har ingen anelse om, at hendes backpackerrejse rundt i verden vil føre til at barndomsdrømmen, om at blive forfatter, går i opfyldelse. Under rejsen begynder hun at blogge, mest for at opdatere familie og venner om sine eventyr. Den bliver hurtigt populær, hun begynder at få mails fra mennesker, som beundrer hendes mod, og som bliver inspireret af hendes liv. Katy begynder at skrive om sine erfaringer og oplevelser, og snart bliver det til en hel roman. I dag er hun overbevist om, at ekskærestens farvel er det bedste, der er sket for hende - og som har fået hende til at leve livet fuldt ud: I dag er Katy Colins ikke alene blevet bestsellerforfatter og nomineret til Cosmopolitans Influencer Award 2016 - hun er netop også blevet gift med journalisten, der var den første til at skrive om hendes historie. Sammen venter de deres første barn. Læs mere om forfatteren på www.notwedordead.com

Relaterede billeder