"Den sorte enke" af Daniel Silva

Pressemeddelelse

Daniel Silva er tilbage med en ny højaktuel thriller om spionen Gabriel Allon. Den prisbelønnede bestsellerforfatter anses for at være blandt genrens bedste og udkommer i mere end 30 lande.

Den legendariske spion Gabriel Allon har takket ja til en stilling som leder af Israels hemmelige sikkerhedstjeneste. Samme aften som hans forfremmelse lokkes han til at udføre en sidste opgave i felten.

Terrornetværket ISIS har sprængt en bombe i Paris, og den franske regering vil have Gabriel til at eliminere manden bag angrebet – inden han slår til igen.
De kalder ham Saladin, og han er en både genial og storladen terroristleder, som er umulig at spore på grund af en sofistikeret krypteringssoftware, der beskytter hans kommunikation.

Gabriel har intet valg, han må få en agent indenfor. Valget falder på den talentfulde unge læge Natalie Mizrahi, der må spille rollen som ISIS-rekrut. Opgaven bringer hende fra forstæderne i Paris over den græske ø Santorini til hovedstaden Washington, hvor Saladin lægger planer, som vil ændre historien.


OM FORFATTEREN:

Daniel Silva er uddannet journalist og har bl.a. arbejdet for det amerikanske nyhedsbureau UPI som korrespondent i mellemøsten og for tv-nyhedskanalen CNN. Silva debuterede som spændingsforfatter i 1997 med spionromanen The Unlikely Spy, der fløj ind på bestsellerlisterne. Siden har han udgivet i alt 19 bøger, der alle har ligget nummer 1 på New York Times’ bestsellerliste. Han bor i Florida med sin kone og deres to børn. Læs mere om forfatteren på www.danielsilvabooks.com.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 9. marts 2017
Vejl. pris: 249,95 kr.
Original titel: The Black Widow
Sider: 496
Oversætter: Dorthe Klyvø

Relaterede billeder