"Den gode datter" af Karin Slaughter

Pressemeddelelse

Ny, selvstændig thriller fra en af verdens mest populære forfattere. Karin Slaughters bøger er udgivet på 36 sprog og har solgt over 35 millioner eksemplarer.

For 28 år siden blev søstrene Charlotte og Samantha Quinns lykkelige lillebyliv slået i småstykker ved et grusomt angreb på deres barndomshjem. Moderen blev skudt, og hendes død efterlod deres far, Pikevilles berygtede forsvarsadvokat, sønderknust. Den lille familie blev knust og ødelagt for altid, fortæret af minderne og hemmelighederne fra den frygtelige nat.

28 år senere er Charlotte – som den gode datter, hun er – fulgt i sin fars fodspor og selv blevet advokat. Men da volden vender tilbage til Pikeville og chokerer og traumatiserer hele byen, befinder Charlotte sig pludselig i sit værste mareridt. Ikke blot er hun et af de første vidner på gerningsstedet, men sagen kan ikke undgå at få alle de forfærdelige minder, hun har brugt alle de mellemliggende år på at fortrænge, til at vende tilbage med fornyet styrke.

Den chokerende sandhed om forbrydelsen, der ødelagde hendes familie for næsten tredive år siden, vil ikke forblive begravet for altid.


OM FORFATTEREN:

Karin Slaughter (f. 1971) er opvokset og bosat i Georgia, USA. Hun debuterede i 2001 og er i dag en prisbelønnet bestsellerforfatter til 16 thrillers og en række noveller, hvor den selvstændige thriller Hævntørst (2014) og serien om Will Trent er ved at blive tv-filmatiseret. Hun har modtaget flere priser for sine bøger, der alle udspiller sig i Georgia og udforsker de mørkeste sider af menneskets psyke. Senest har hun udgivet De smukkeste (2016), en selvstændig thriller, som vandt The People Choice Award Crime 2015, samt En holdt kvinde (2016) med Will Trent og Sara Linton i hovedrollerne. Udover sit forfatterskab er Karin Slaughter stifter af og aktiv i fonden ’Save The Libraries’. Læs mere om forfatteren på www.karinslaughter.com.


OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 26. september 2017
Vejl. pris: 299,95 kr.
Original titel: The Good Daughter
Sider: 540 
Oversætter: Henrik Enemark Sørensen

Relaterede billeder