"De smukkeste" af Karin Slaughter

Pressemeddelelse

Med over 35 millioner solgte bøger på 32 sprog er Karin Slaughter blandt verdens mest læste krimiforfattere. Sydstatsforfatteren, der er kendt for serierne om Will Trent og Sara Linton, udkommer nu med en selvstændig psykologisk thriller.

”De smukkeste” handler om to søstre og mørke familiehemmeligheder, der er langt mere brutale, end de nogensinde havde forestillet sig. Bogen ligger på New York Times’ bestsellerliste, har vundet ’People’s Choice Awards’ og var nomineret til at være blandt de 10 bedste krimier i 2015 af Sveriges største dagblad, Dagens Nyheter.


Det er mere end tyve år siden, at Claire og Lydias teenagesøster Julia forsvandt sporløst. Siden har de to søstre ikke talt sammen og lever nu to vidt forskellige liv. Claire lever et glamourøst liv som trofækone for en millionær. Lydia er enlig mor, kæreste med en tidligere straffet og kæmper for at få livet til at hænge sammen. Men ingen af de to søstre er kommet sig over tabet af Julia.

Da Claires mand, Paul, bliver brutalt myrdet for øjnene af hende, rippes der op i de to søstres fælles historie. I sin sorg og chok over Pauls død, gennemgår Claire alle hans ting, og gør et makabert fund. Hun finder film med groteske scener af piger, som ætser sig ind på nethinden – og snart efter opdager hun nye spor, der trækker tråde tilbage til den rystende tragedie, der ødelagde hendes kernefamilie for tyve år siden.

”De smukkeste” er en psykologisk thriller om familiehemmeligheder, koldblodig hævn og uventet tilgivelse, hvor to vidt forskellige søstre må finde sammen for at afdække sandheden om to tragedier med tyve års mellemrum.

OM FORFATTEREN:

Karin Slaughter (f. 1971) er født og bosat i Georgia, USA. Hun debuterede i 2001 og er i dag en international bestsellerforfatter til 15 thrillers og en række noveller, hvor den selvstændige thriller ”Hævntørst” (2014) og serien om Will Trent netop er ved at blive tv-filmatiseret. Hun har modtaget flere priser for sine bøger, der alle udspiller sig i Georgia og udforsker de mørkeste sider af menneskets psyke. Udover sit forfatterskab er Karin Slaughter stifter af og aktiv i fonden ’Save The Libraries’. Læs mere på www.karinslaughter.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. marts 2016
Vejl. pris: 299,95 kr.
Original title: Pretty girls
Sider: 464
Oversætter: Henrik Enemark Sørensen

Relaterede billeder