Bogen bag filmen VORES LIVS FERIE

Pressemeddelelse

Læs eller genlæs bogen bag filmen VORES LIVS FERIE, som får biografpremiere 16. marts med Helen Mirren og Donald Sutherland i hovedrollerne.

Ella og John Robina har dannet par i mere end tres år og har haft et vidunderligt liv sammen. Nu har de begge passeret de firs år, hun har kræft, og han har Alzheimers. 

Ella vil så gerne opleve et sidste eventyr med sin mand, inden hans hukommelse svigter for altid, så de pakker deres gamle camper og stikker af fra overbeskyttende børn og læger – og begiver sig afsted på en sidste ferie sammen. 

Rejsen går ad en vej beklædt med minder fra et langt ægteskab. Mens John styrer bilen og kæmper med at huske, går det mere og mere op for Ella, at det er op til hende, hvordan deres historie ender.

”Jeg var meget tiltrukket af historien – rebelske personligheder, et opgør med læger, familie og de sociale normer som vi alle er underlagt.” - Paolo Virsì, instruktør

"EN SIDSTE FERIE er underfundig og sjov og lige ud ad landevejen og bør ligge i ethvert handskerum - uanset bilisternes alder." - Fyens Stiftstidende (5/6 stjerner)