"Blacklistet" af Alyson Noël (Bind 2)

Pressemeddelelse

Med over 8 millioner solgte bøger, udgivet på 36 forskellige sprog, er den prisbelønnede Alyson Noël blandt de mest populære Young Adult-forfattere i verden. Blacklistet er andet bind i hendes seneste trilogi, der handler om dyrkelsen af idoler og om unge menneskers jagt efter glamour, glitter og berømmelse i stjernernes by, Los Angeles.

Layla drømmer om at blive en berømt journalist og befinder sig endelig midt i en kendisskandale, som hun synes, der er værd at skrive om. Aster kæmper for at blive en kendt skuespillerinde og har fået sit navn i alle medier – men det er bare ikke den slags opmærksomhed, hun stræber efter. Og guitaristen Tommy har næsten fundet sin drømmepige. Alt sammen på grund af Hollywoods hotteste stjerne Madison Brooks, der på mystisk vis er forsvundet ...

Nu må Layla, Aster og Tommy bevise, at de ikke har noget med sagen at gøre – før de bliver anklaget for mordet. Da de tre prøver at finde sandheden og begynder at grave dybere i sagen, indser de snart at visse hemmeligheder aldrig bør afsløres.

Alyson Noëls trilogi er en nervepirrende fortælling om, hvordan vores største drømme kan blive vores værste mareridt. Første bind, Rivalerne, udkom på dansk maj 2016, og tredje bind forventes at udkomme til maj 2018.

OM FORFATTEREN:

Alyson Noël (f. 1965) er født og bor i Orange County, Californien. Hun har tidligere arbejdet som stewardesse, og i den periode begyndte hun at skrive under de hyppige overnatninger og ophold – det resulterede i hendes første roman, Faking 19 (2005). I dag har hun udgivet over 20 romaner og modtaget flere priser, bl.a. National Reader’s Choice Award og TeenReads Best Books, og hendes bøger har ligget på en lang række bestsellerlister, bl.a. New York Times, USA Today og Publishers Weekly. Læs mere om forfatteren på www.alysonnoel.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. maj 2017
Vejl. pris: 149,95 kr.
Original titel: Blacklist
Sider: 448
Oversætter: Lene Støvring

Relaterede billeder